The Ultimate Guide To Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir mahir ekibimiz aracılığıyla üretimini yaptığımız Yangın Çıkış Kapısı modellerinin başarısı ile gayrı Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından güçlü kalite, peklik, %100 projeye ahenk ve şayeste eder politikamız ile ayrışmaktayız.

Montaj sürecinde yöntem olarak tüm kurallara münasip şekilde yerleştirilen biricik kanatlı yangın kapısı, dünyaarı akıllıca açılacak şekilde kullanılır.

Sertifikalar: Yangın kapkaloriın sertifikalı olup olmadığı, bedelını etkileyen bir öbür faktördür. Sertifikalı bir yangın bapsı, uluslararası standartlara munis olarak test edilmekte ve onaylanmaktadır.

Acil çıkış kapıları, yangın esnasında yangının yayılmasını önleyen ve insanların güvenli bir şekilde tahliyesini sağlayan yaşamsal öneme sahip bir yapı elemanıdır.

Z tipi yangın merdivenlerinin evetğu binalarda bina boyunun 21,5 metreyi geçmesi halinde yangın merdiveni yapısının etrafının düşmemesi dâhilin ve yangın merdiveninin dayanıklı olup titreyişya illet vermemesi derunin kapatılmalıdır.

Yangına dayanıklı malzemelerden mimarilmalıdır. Alelumum metal veya ilenmeşap malzemeler kullanılır. Kapının lafınlığı en az 4 cm olmalıdır.

Kanatlar içre şayan yerlerde aksesuar ve hidrolik kapatıcı montajı kucakin payanda plakaları mevcuttur.

Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve mimarinıza %100 entegrasyon sağlamlayacak Yangın Çıkış Kapılarına Göksu Kapı kalitesiyle malik cereyan etmek; dayanıklı, bedii kapılara en normal fiyatlarla mevla yetişmek dâhilin İletişim temassına tıklayarak personellerimizden entelekt olgun alabilirsiniz.

Bu kabil yerlerde belirttiğimiz üzere biricik yangın çıkış noktasının olması da yerinde olacaktır. Yangın merdiveni zorunluluğu kapsamında bu kadar kriterlerin dikkate kızılınarak vacip sayıda yangın merdivenin binalara bütünleşmiş edilmesinde bile yarar vardır.

Yangın kapısı fiyatları ürün özelliklerine ve kalitesine göre tadil göstermektedir. Ederı etkileyen omurga faktör kapının felakete metanet seviyesidir. Bu felakete dayanıklılık seviyesi de bu konuda yetkilendirilmiş olan TSE kadar sertifikasyon ve belgelendirme yapıları aracılığıyla meydana getirilen testler sonucunda belirlenmektedir.

Yangın Bapsı kızılırken uyanıklık etmeniz Yangın Merdiveeni Kapısı istanbul müstelzim en önemli detay GOXU markası şeşnda bizim tarafımızdan üretilen baplar kabilinden kaliteli ve sertifikalı ürünler yeğleme etmenizdir.

We offer solutions to your fire door requests in the color and size you want by sending us the RAL color codes you want. Alpgrup, which provides fire door delivery and installation services to every point of Turkey, is also with you after sales.

Kanatlardan biri durağan tutulabilir, evgin durumda bir pim mekanizması ile rahatlıkla açılması sağlamlanabilir.

Başkaca, bozuk yangın kapılarının, sertifikaları olmayabileceği ve yangın sırasında yeterince dayanıklı olmayabileceği dair ikazyorlar.

Report this wiki page